Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Șeful IPJ Cluj, cu chef de mișto când vine vorba de suspecți în cazul jafului de la BT. Ancheta subalternilor bate pasul pe loc de 1 an și jumătate

0

În 18 decembrie 2019 se împlinește un an și jumătate de la jaful care a avut loc într-o unitate Banca Transilvania din cartierul clujean Dâmbu Rotund. De la momentul atacului ancheta pare să bată pasul pe loc. Cu surle și trâmbițe au anunțat șefii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, de fiecare dată, că au suspecți, dar nimic concret. Declarația video, în partea de jos.

Ultima comunicare publică pe jaful de la BT s-a făcut în luna februarie a acestui an, atunci când la Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a avut loc o conferință de presă. Șefii inspectoratului anticipau întrebările și s-au pregătit cu veșnicul răspuns „avem suspecți”.

Bogdan Ioan, șeful de la Investigații Criminale a fost întrebat de un jurnalist al unei publicații locale despre suspecți. Ca un dictator, Mircea Rus, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, i-a tăiat „graiul” subalternului și l-a luat la mișto pe jurnalist.

Bogdan Ioan: Avem suspecți, da.
Jurnalist: Câți?
Intervine Mircea Rus, deși discuția era între Bogdan Ioan și jurnalist.
Mircea Rus: Poftiți?
Jurnalist: Câte unul la fiecare bancă? ( n.r. în unele cazuri există mai mulți suspecți până să se ajungă la unul principal.)
Mircea Rus: Cam câți ar da bine? Deci există suspecți! (n.r. făcând referire, cel mai probabil și la autorul tentativei de jaf de la Cec Bank, unde autorul nu era prins la acel moment.)
Bogdan Ioan: O singură persoană a acționat în bancă.

Reamintim, pe 18 iunie 2018 un individ mascat și înarmat cu un cuțit a plecat de la unitatea BT cu 20.000 de lei.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata