Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Sfârșit cumplit pentru o clujeancă. A murit în cimitirul din Mănăștur, strivită de o cruce

0

Sfârșit cumplit pentru o femeie de 47 de ani, din Cluj-Napoca. Ea a murit strivită de o cruce, în cimitirul din cartierul clujean Mănăștur.

Vineri, femeia se îndrepta spre mormântul soțului său. Se împlinise un an de când a rămas văduvă și s-a dus să aprindă o lumânare la căpătâiul soțului. În drum spre locul de veci, clujeanca s-a sprijint de o piatră funerară.

Crucea s-a desprins și a căzut peste femeie. Rudele s-au îngrijorat văzând că femeia nu se mai întoarce acasă și au început să o sune. În zadar, clujeanca era moartă deja. Cum îi tot suna telefonul, un paznic a auzit sunetul și s-a îndreptat spre crucea respectivă. Acela a fost momentul în care corpul clujencei a fost găsit.

„Victima a fost scoasă de sub cruce de către pompieri, prezentând leziuni incompatibile cu viața. Mai exact, este vorba despre o femeie de 47 de ani”, precizează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

FEMEIE STRIVITĂ DE O CRUCE ÎN CIMITIRUL DIN MĂNĂȘTUR

În cimitirul din Mănăștur s-au deplasat și anchetatorii pentru efectuarea cercetării la fața locului. În cauză a fost deschis dosar penal.

„La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 34 de ani, despre faptul că în cimitirul din cartierul Mănăștur, ar fi căzut o cruce din beton peste o femeie.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițiști care au constatat că cele sesizate se confirmă, identificând o femeie de 47 de ani, din Cluj-Napoca.

Din păcate, în urma evenimentului femeia a fost declarată decedată de către echipajul medical.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care ar fi avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Cluj-Napoca.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca, instituția fiind administratorul cimitirului, susțin că proprietarii mormintelor răspund de întreținerea acestora.

Nu este prima tragedie de acest fel în cimitirul din Mănăștur. Și alte persoane au murit exact în același mod, dar autoritățile sunt surde și oarbe.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata