Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – SHARE! Poliția ne cere ajutorul în identificarea a trei tineri care au băgat în comă un clujean, lângă Piața Mărăști

0

img4Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Cluj, Serviciul de Investigații Criminale, solicită sprijinul cetăţenilor în identificarea a trei persoane implicate într-o altercaţie. Cei trei tineri au bătut un bărbat lângă Piața Mărăști. 

În 27 octombrie 2016, în jurul orelor 18.30, pe strada 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca, pe trotuarul din faţa unui magazin pe partea complexului comercial, între un bărbat de 53 de ani pe de o parte şi doi tineri şi o tânără pe de altă parte, a avut loc o altercaţie verbală. În urma altercaţiei, bărbatul a fost împins de cei doi tineri, s-a dezechilibrat iar în urma căderii şi-a pierdut cunoştinţa fiind internat de urgenţă într-o unitate medicală.

Pentru identificarea celor în cauză şi, implicit, pentru soluţionarea favorabilă a cauzei, poliţiştii solicită sprijinul cetăţenilor care pot oferi informaţii utile.

 Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanelor, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Citește și …
VIDEO – Unul dintre bătăușii din Piața Mărăști s-a predat la Poliție, după ce s-a recunoscut în imagini. Clujeanul agresat e tot în comă

Citește și …
VIDEO – Medicii, diagnostic complet al clujeanului bătut lângă Piața Mărăști. Capul îi este zdrobit, stare critică. Agresorii, liberi!

Citește și …
Incident șocant în Cluj-Napoca! Concluzia medicilor i-a pus în alertă maximă pe polițiști

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata