Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Şi poliţiştii fac accidente cu semne de întrebare! Un agent din judeţul Cluj s-a răsturnat cu maşina de serviciu

0

accident-politia-dejUn agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj s-a răsturnat cu maşina de serviciu, marţi seara, în localitatea clujeană Jucu. Colegii poliţistului spun că acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, agentul în cauză spune că a vrut să evite ceva…., a tras de volan şi s-a răsturnat.

Poliţistul implicat în accidentul rutier lucrează la Poliţia oraşului Dej. Acesta mergea dinspre Cluj-Napoca spre Gherla când a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat.

Imediat ce a fost dată alarma, şefii din Poliţia Cluj s-au deplasat la locul accidentului pentru a face cercetarea la faţa locului (CFL). Concluzia cercetării la faţa locului a fost aceea că agentul a scăpat volanul de sub control, din motive necunoscute.

După producerea accidentului, agentul care s-a răsturnat cu maşina nu a mai putut fi văzut la faţa locului.

Rămâne de văzut cum se va finaliza ancheta. Până una alta, de ochii lumii sau nu, şefii din IPJ Cluj îl bagă pe agent într-o cercetare internă.

Reprezentanţii IPJ Cluj susţin că maşina a fost uşor avariată, în realitate  a fost aproape distrusă.

„Un agent de poliție de la Dej, aflat într-o misiune operativă, în timp ce se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Dej, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Din primele verificări reiese că valoarea acestora nu este semnificativă. În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul și cuantumul exact al pagubelor materiale. Totodată se va declanșa o anchetă internă”, a declarat  purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci, citată de singurul site de ştiri care a relatat evenimentul, Someşeanul.ro.

Mai multe imagini de la accident găsiţi numai pe Someşeanul.ro.

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata