Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Sinucidere pe strada Mehedinți

0

Un bărbat în vârstă de 77 de ani s-a aruncat în gol, joi seara, de la etajul 5 al unui bloc situat pe strada Mehedinți din cartierul clujean Mănăștur. În urma impactului cu solul, bărbatul a decedat.

Polițiștii spun că toate indiciile arată că bărbatul s-a aruncat de la etajul 5 al imobilului situat la numerele 10-12. În urma gestului său, clujeanul nu a lăsat un bilet de adio pentru a-și justifica fapta. Totuși, cei care îl cunosc spun că acestea suferea de unele afecțiuni cronice și asta l-ar fi împins spre saltul fatal.

Membrii echipajului medical sosit pe strada Mehedinți au efectuat resuscitare timp de aproximativ 30 de minute. Din păcate, clujeanul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat.

„Din primele informații, rezultă că un bărbat în vârstă de 77 de ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui imobil situat pe strada Mehedinți. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul”, ne-a declarat Bianca Crișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata