Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Sinucidere în Rogojel. Un tânăr de 19 ani s-a spânzurat

0

sinucidere-rogojel (2)Un tânăr de 19 ani, din localitatea clujeană Rogojel, comuna Săcuieu, și-a pus capăt zilelor, joi seara. Valer Forț a fost găsit spânzurat, după cum spun polițiștii, într-un adăpost de vară.

Gestul pe care l-a făcut Valer Forț a șocat întreaga comunitate în care trăia. Tânărul era cunoscut în zonă drept muncitor și nimeni nu își explică de ce și-a luat viața. Valer muncea la ferma familiei și avea grijă  de vaci, dar și de alte animale.

Medicii de pe ambulanța sosită la locul sinuciderii au constatat decesul tânărului.

Cadavrul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca, unde a fost făcută necropsia. Familia a ridicat vineri corpul neînsuflețit al tânărului pentru a fi înmormântat în zilele următoare.

sinucidere-rogojel (1)

„La data de 21 aprilie, ora 22:00, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr de 19 ani, din Rogojel, a fost găsit spânzurat într-un adăpost de vară de pe raza localităţii de domiciliu. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, context în care nu au fost observate urme vizibile de violenţă. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul tânărului”, ne-a precizat Carmen Jucan, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Anchetatorii nu au precizat dacă tânărul a lăsat un bilet de adio prin care să își justifice fapta.
Din cauza terenului accidentat, echipa noastră nu a putut ajunge până la locul sinuciderii.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata