Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO-ŞOCANT: Un clujean s-a sinucis din cauza problemelor de sănătate! S-a aruncat în gol de la etaj, sub ochii fiului său

0

sinucidere-dej1Un bărbat de aproximativ 60 de ani s-a aruncat în gol de la etajul patru al blocului în care locuia. Bărbatul a ieşit din apartament urmat de băiatul său, care nu a reuşit sa-şi salveze tatăl. Pentru bărbatul din Dej nu s-a mai putut face nimic din punct de vedere medical, acesta a decedat la impactul cu asfaltul din faţa imobilului.

Incidentul a avut loc, duminică după-masă, pe strada Dobrogeanu Gherea din Dej, judeţul Cluj. Soţia bărbatului a suferit un şoc la aflarea veştii şi numai medicii unui echipaj de la ambulanţă au făcut-o să-şi revină în fire, scrie Someşeanul.ro.

În primă fază, mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi ambulanţă s-au deplasat la faţa locului. Ulterior constatării decesului a fost solicitat şi un echipaj de criminalişti pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Bărbatul se afla acasă împreună cu soţia şi fiul său, moment în care a ieşit din apartament şi s-a urcat pe bloc, apoi s-a aruncat în gol. Potrivit vecinilor, clujeanul nu este la prima tentativă de suicid.

„Duminică, în jurul orei 15.30, Poliţia a fost sesizată cu privire la decesul unui bărbat. Din primele verificări, reiese că un bărbat de 60 de ani, din Dej, s-ar fi aruncat de la etajul patru al unui bloc. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele în care a survenit decesul bărbatului”, a declarat Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Luni, sinucigaşul urma să meargă la Cluj-Napoca pentru un control.

Mai multe detalii din drama familiei găsiţi pe Someşeanul.ro.

ATENŢIE – IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata