Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Șoferul microbuzului implicat în accidentul de pe A3 era LIVE pe Facebook. Cum s-a produs accidentul și care este starea victimelor în prezent

0

În urma accidentului produs în data de 4 februarie 2019, pe autostrada A3, între Gilău și Turda, cinci bărbați au fost conduși la Unitatea de Primire a Urgențelor. Spitalul Județean de Urgență Cluj-Napoca a oferit detalii despre starea pacienților, la solicitarea jurnaliștilor.

La o zi după accident a ieșit la iveală că șoferul microbuzului, în care se aflau opt pasageri, făcea live pe Facebook în momentul în care s-a angajat într-o depășire și a lovit parapeții de pe marginea autostrăzii. Ulterior, microbuzul a fost lovit în spate de un TIR și s-a răsturnat cu cei opt pasageri, toți din județul Mureș.

Medicii au oferit, pentru a doua oară în ultimele 24 de ore, detalii despre starea celor cinci răniți.

„Evaluările în dinamică au evidențiat leziuni multiple la toți cei cinci pacienți, cu interesări osoase, parenchimatoase și vasculare, la mai multe nivele. În acest moment, pacienții sunt stabili, dar cu posibilitate de evoluție critică și complicații secundare traumelor. În prezent, trei dintre ei sunt internați în Secția Clinică ATI I, unul în Compartimentul de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă și unul în Secția ATI II (Neurochirurgie). Vom reveni cu actualizări privind evoluția pacienților”, se arată în informarea emisă de Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Citește și …


Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata