Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Șoșoacă a rămas pieton. Atitudine agresivă în fața polițiștilor după ce a fost prinsă cu mare viteză

0

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost amendată de poliţiştii de la Rutieră cu suma de 1.485 lei şi a rămas fără permis de conducere pe o perioadă de 90 de zile, după ce, duminică, a fost prinsă conducând o maşină în oraşul Buftea cu viteza de 110 km/h pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h.

„La data de 10 martie, în jurul orei 11,59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi acţionau cu aparatul radar pe DN7 – km 16+600, poliţiştii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h. Potrivit normelor legale în vigoare, poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum şi la reţinerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”, a anunţat IPJ Ilfov.

Diana Şoşoacă a transmis incidentul live pe Facebook.

După ce a fost oprită de poliţişti, ea s-a dat jos din maşină şi a început să ţipe la agenţii de la Rutieră. I-a ameninţat că le va face plângere penală şi i-a acuzat că nu ştiu să scrie un proces verbal.

„Astăzi, în jurul orei 12.00, Brigada Rutieră a recurs la o acţiune abuzivă şi fără precedent, suspendând permisul de conducere al senatorului Diana Iovanovici-Şoşoacă, lider al Partidului S.O.S. România pe motiv de depăşire a vitezei, deşi autovehiculul condus de senator se afla într-o coloană de maşini care se deplasa cu viteză redusă. Această mişcare este o tentativă clară de a-l împiedica pe preşedintele S.O.S. România să-şi desfăşoare campania electorală pe teritoriul României”, a scris ea într-un mesaj pe Facebook.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata