Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Stop cardiac a făcut un bărbat când i-a luat foc mașina pe strada Sfântul Ioan

0

Pompierii clujeni au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism pe strada Sfântul Ioan, din municipiul Cluj-Napoca, vineri seara, în jurul orei 19:10, dar și pentru a acorda primul ajutor proprietarului căzut inconștient în afara autoturismului. Imagini video, în partea de jos a articolului.

Pompierii sosiți la locul incendiului au găsit bărbatul de aproximativ 65 de ani, întins pe carosabil, la 10 metri de mașina care ardea și care devenise inconștient în momentul în care a ieșit din autoturism și și-a văzut mașina cuprinsă de flăcări.

„Pompierii au evaluat semnele vitale ale bărbatului, au găsit că acesta era inconștient, dar respira, astfel încât l-au pus în poziția laterală de siguranță, s-au asigurat că nu-i sunt obstrucționate căile aeriene și i-au asigurat un flux de aer constant dintr-unul din aparatele lor de respirat. În acest timp a fost desfășurat dispozitivul pentru stingerea incendiului și au fost lichidate flăcările care cuprinseseră înainte de sosirea pompierilor întregul autoturism. Acestea au fost stinse în circa 15 minute, iar un echipaj SAJ, solicitat de către pompieri din primele momente în care au sosit la locul evenimentului, a consultat bărbatul și l-a transportat la spital. Din cercetările preliminare se pare că focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului”, se arată într-o informare Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata