Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Sute de clujeni au plecat la mitingul PSD. Iată câteva declarații

0

Din județul Cluj, aproximativ 600 de persoane au plecat spre mitingul PSD, organizat în Capitală. Din Cluj-Napoca au pornit patru autocare, având la bord cel mult 180 de persoane. Cei care nu au ales mijlocul de transport în comun s-au deplasat cu propriile mașini. Trup și suflet pentru partid, oamenii susțin că și-au plătit deplasarea din banii lor. Susținătorii, în mare parte membrii ai PSD, au stat de vorbă cu jurnaliștii, iar când au primit ordin să tacă, s-a făcut liniște.

Înainte de a primi ordinul de tăcere, oamenii și-au spus gândurile și au precizat motivul pentru care pleacă în Capitală.

„În orice caz, e cel mai bun partid, cel mai serios partid și vă rog să mă credeți.  Îl iubesc că, de nu, pe jos m-aș duce până în București. Nu există un partid mai bun ca acest partid, PSD-ul. Eu sunt membră de partid de 20 de ani, doamnă. Da, știu pentru ce mergem, să susținem abuzurile, numai pentru abuzuri”, spune o femeie înainte de a se urca în autocar, după care s-a corectat și a precizat că protestează împotriva abuzurilor.

„Nu mai vreau un președinte care vrea să fie cu partidul lui, cu guvernul lui. Ce ați văzut dumneavoastră. Eu dacă, de exemplu, aș vrea, aș putea, aș avea potență financiară să sponsorizez, eu aș plăti un autobuz din ăsta”, declară un alt susținător al PSD.

Tot din județul Cluj, din zona Dejului, aproximativ 130 de persoane au pornit în această dimineață spre București, pentru a participa la marele miting PSD. Aceștia au plecat cu două autocare, iar deplasarea a fost organizată chiar de primarul Dejului, Costan Morar. Edilul spune că fiecare persoană care și-a arătat interesul de a merge la București a contribuit cu bani pentru a plăti transportul, masa și apa pe durata deplasării. Și în acest caz, mare parte din cei porniți la drum sunt membrii PSD.

„Atât deplasarea, ca atare, transportul cu factură legală, și efectiv și asigurarea apei, a mesei necesare pentru … , asigurarea apei și a tot ce înseamnă necesar pentru această perioadă. Fiecare am contribuit, consilieri locali, primar, la costurile aferente acestei deplasări”, spune Morar Costan.

Tot din județul Cluj, din Turda, aproximativ 50 de persoane au luat calea Bucureștiului. În mare parte, au plecat susținători PSD din Partida Romilor.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata