Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Tânăr lovit cu sălbăticie în Aghireșu. Martorii râdeau de victimă

1

Un tânăr din Aghireșu a fost lovit de mai multe ori cu picioarele, zilele trecute, până când a căzut inconștient la pământ. Martorii au râs de victimă și au spus că „și-a căutat-o”. Bărbatul agresat a ajuns în stare gravă la spital, cu maxilarul fracturat și are nevoie de o intervenție chirurgicală. Același bărbat a fost agresat și anul trecut, după cum se poate vedea în fotografia de mai jos. În ciuda loviturilor grave, față de agresor polițiștii S.8P.R. Huedin și procurorii nu au luat nicio măsură preventivă.

Imagine după bătaia încasată de Mihai la începutul anului 2018 (foto: arhivă)

Oamenii din Aghireșu s-au plâns în repetate rânduri că nu au liniște de rromi din comună, dar nici de anumiți indivizi organizați în găști. Scandalurile în Aghireșu par a fi la ordinea zilei, iar bătăile periodice și grave.

„Polițiștii de la noi se tem de țigani și de indivizii aceștia. Șeful de post e mai mult în concediu medical decât la serviciu. Mă întreb de ce naiba nu se pensionează, iar șefii din poliție să trimită aici pe cineva competent pentru a-i pune pe toți ăștia cu botul pe labe. Au ajuns să fie de necontrolat și nimeni nu le face nimic. Avem furturi după furturi, scandaluri, bătăi, siguranța noastră nu există”, spune o localnică revoltată din Aghireșu.

Citește și
1 Comentariu
  1. Miklos Alexandru spune

    Aceasta victimă este un infect penal,alcoolist ,drogat fost si viitor puscarias, exact la fel am pățit și eu în ziua de Rusalii , am fost atacat în plină strada de acest jeg Mihai.
    Am sunat la poliție și i s-a facut dosar penal
    Stie doar câteva cuvinte sugi pula, muie bă

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata