Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Tot mai mulți oameni cred că una dintre cele mai cunoscute beri din lume provoacă coronavirus

0

Tot mai mulți oameni consideră că berea mexicană Corona Extra are legătură cu epidemia de coronavirus care a ucis deja 170 de oameni în China, arată Business Insider. Vedeți mai jos un clip în care o femeie este convinsă că berea are legătură cu virusul, se înarmează cu mănuși și mască și golește mai multe sticle. Nu știm dacă este vorba despre o parodie sau nu în acel videoclip, cert este că informațiile prezentate de celebra publicație sunt reale, iar în lume s-a creat o oarecare isterie. După acest episod, internauții au dat frâu liber imaginației.

Căutările online pentru „virusul de bere corona”, „virusul de bere” și „coronavirus bere” au crescut substanțial la nivel modnial începând cu 18 ianuarie, potrivit datelor Google Trends. În perioada 18-26 ianuarie, căutările pentru „bere corona virus” au crescut cu 2.300% la nivel mondial, potrivit Google Trends. Căutările pentru „virus bere” au crescut cu 744% în aceeași perioadă, iar căutările pentru „coronavirus bere” au crescut cu 3.233%.

Primul caz raportat de infectare cu coronavirus a fost avut loc pe 8 decembrie 2019, în orașul Wuhan, însă epidemia s-a extins și a început să fie mediatizată în luna ianuarie. Wuhan și alte câteva orașe din China au intrat în carantină, iar până în prezent 170 de oameni au murit și peste 6.000 au fost infectați. Cazuri au apărut în alte 17 țări. Cele mai mari creșteri ale căutărilor pentru „virusul din berea corona” au avut loc în Danemarca și Cambodgia. Numele coronavirus provine de la faptul că sub microscop virusul are mici proeminențe care seamănă cu o coroană.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata