Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Tragedie evitată în ultima secundă, la Jucu

1

Mașina condusă de un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a fost lovită ușor de un tren, la trecerea peste calea ferată de la Jucu. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care autovehiculul este acroșat de garnitură. O tragedie a fost evitată în ultima secundă.

În seara zilei de 4 decembrie 2019, tânărul în vârstă de 20 de ani, din Cluj-Napoca, se întorcea de la muncă, din Jucu, iar o clipă de neatenție putea să-l coste viața. La trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, acesta nu a respectat semnalele luminoase și acustice, fiind surprins în gabaritul căii ferate de trenul care circula pe relația Cluj-Bistrița Nord.

Cel în cauză le-a mărturisit polițiștilor că, de-a lungul timpului, a tratat toate lucrurile cu responsabilitate; nu a mai avut niciodată un eveniment rutier. Le-a mai spus agenților că în acel moment atenția îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta. Acum, îl încearcă sentimente contradictorii. E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi.

Citește și
1 Comentariu
  1. tudor spune

    la 20 ani…..”de-a lungul timpului”… adica de
    MAXIM 2 ani:)

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata