Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – TRAGEDIE fără margini! Copilaș din județul Cluj, accidentat mortal sub ochii ambilor părinți

0

Tragedie fără margini într-o familie din localitatea clujeană Valea Luncii, comuna Mica. Mezinul familiei, în vârstă de 5 ani, a fost accidentat mortal de un autoturism. Copilașul se afla cu mama sa pe o parte a drumului din localitate, iar pe cealaltă parte a oprit tatăl său autoturismul. Când și-a văzut tatăl, cel mic a dat să fugă spre el și în acel moment a fost accidentat mortal de un autoturism.

Din primele informații, băiețelul se afla cu mama lui pe marginea drumului, iar între timp, pe partea opusă a ajuns tatăl acestuia cu mașina.

Când și-a văzut tatăl, băiatul s-a smuls pur și simplu din mâna mamei și a alergat pe șosea, fiind izbit violent de un autoturism, scrie Dejeanul.ro.

Părinții și-au luat copilul în brațe, l-au băgat în mașină și au pornit în viteză spre spital, în timp ce martorii au sunat la 112. S-au întâlnit cu ambulanța la ieșirea din Dej, pe strada Dumbrava Roșie. Medicii l-au preluat pe micuț în stop cardio-respirator și au început în scurt timp manevrele de resuscitare. După aproape o ora, au fost nevoiți să constate decesul.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, care au început cercetările. Urmează ca oamenii legii să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata