Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Tren oprit pe Tăietura Turcului pentru a trece duba. Șoferul va avea dosar penal

0

Un șofer tare grăbit a fost la un pas de a provoca un accident feroviar, marți dimineața, la bariera de la Tăietura Turcului. Deși semnalele acustice de la nivelul căii ferate erau pornite, șoferul autoutilitarei a încercat să treacă de barieră, doar că a rămas blocat. Polițiștii au deschis dosar penal, iar șoferul în cauză este căutat.

Mecanicul trenului a reușit să oprească la doar câțiva metri de mașină. Acesta l-a ajutat pe șofer să ridice bariera de pe mașină. Apoi, șoferul grăbit și-a continuat drumul.

Potrivit CFR Infrastructură, bariera a fost avariată. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere, iar șoferul vinovat este căutat.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, s-a stabilit faptul că o autoutilitară ar fi oprit la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu barieră, situată pe strada Tăietura Turcului, fără a păstra o distanță corespunzătoare față de aceasta, astfel că la coborâre, bariera a blocat autoutilitara. În acest sens, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata