Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Turiști germani răniți într-un accident petrecut lângă Cascada Vălul Miresei

0

Două persoane au ajuns la spital, după ce motocicleta cu ataș, cu care circulau, s-a răsturnat într-o râpă din apropierea localității clujene Răchițele. Cei doi bărbați de pe motocicletă, cetățeni germani, se îndreptau spre Cascada Vălul Miresei.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit, luni dimineața, pentru a oferi sprijin la un accident rutier petrecut în apropierea localității Răchițele.

Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 9:35, iar la misiune a participat în primă instanță o autospecială cu modul de descarcerare, precum și un echipaj SAJ. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit o motocicletă cu ataș căzută într-o râpă adâncă de aproximativ patru metri.

Două persoane, conștiente și cooperante, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Astfel, a fost chemat în sprijin și elicopterul SMURD de la Jibou.

Ajutați de un echipaj de la Salvamont, pompierii au coborât în râpă și i-au extras cu echipamentele speciale, pentru a nu le agrava leziunile. În cele din urmă, un bărbat de 64 de ani a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD. Celălalt, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat cu ambulanța la spital.

„Eveniment rutier produs în jurul orei 09.30, în localitatea Răchițele. Conducătorul unuei motociclete cu ataș, care se deplasa în direcția Cascadei Vălul Miresei ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, vehiculul părăsind partea carosabilă, ulterior ajungând într-o râpă. Din informațiile primite de la locul accidentului, conducătorul acesteia, un bărbat în vârstă de 64 de ani și un pasager din ataș, bărbat de 59 de ani, ambii de cetățenie germană, au primit îngrijiri medicale de specialitate”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata