Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Un cocalar cu BMW a blocat circulația pentru a scoate bani de la bancomatul din Piața Mihai Viteazu. Ce credeți că au făcut polițiștii?

3

Cocalar cu BMW - blocat circulatia-Piata Mihai-Viteazu-Cluj-NapocaUn cocalar cu BMW, că nu putem să-l numim altfel, a blocat o bandă de circulație, în Piața Mihai Viteazu din Cluj-Napoca, pentru a scoate bani de la bancomatul Băncii Transilvania.

Deși peste drum de Banca Transilvania există o parcare, „stăpânul șoselelor” a considerat că dacă are BMW poate să oprească unde dorește.

Gestul bărbatului n-a fost pe placul polițiștilor de la rutieră, care l-au somat să se pună în mișcare, dar beizadeaua nu i-a băgat în seamă.

Oamenii legii au parcat și ei echipajul în fața BMW-ului, iar după ce și-a terminat treaba la bancomat, șoferul a trebuit să dea actele pentru întocmirea amenzii.

Totuși, polițiștii au fost îngăduitori cu șoferul fără lipsă de educație în trafic. Agenții nu i-au controlat și foliile negre de pe geamurile bolidului.

Articol semnat: Andrei Bădilă.

Citește și
3 Comentarii
  1. Marian spune

    Bine ca si spagarii isi mai fac treaba din cand in cand n stau doar la panda

  2. Anonim spune

    ciudat ca vine craciunu si nu o trecut cu vederea in ghilimele

  3. cris spune

    apoi astia cu bmw se cred mari smecheri si numa frustrati is. sai amendeze da eu cre ca o luat mita si o trecut cu vederea ca o parcat acolo

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata