Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Un dejean, asasinul unei artiste britanice. Criminalul, săltat în aceasta dimineață

0

În această dimineață, polițiștii din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R. și cei de la I.P.J. Cluj au efectuat o percheziție, la domiciliul unui bărbat, suspect de comiterea infracțiunii de omor asupra unei femei din Marea Britanie. Victima, Valerie Graves era o femeie de 55 de ani, mamă a doi copii și era divorțată. Femeia era un cunoscut pictor în Marea Britanie și avea o galerie de artă. Aceasta a fost omorâtă în somn, în noaptea de 29/30 decembrie 2013, cu mai multe lovituri de ciocan. Motivul crimei nu este cunoscut deocamdată.

Este vorba despre un bărbat, de 27 de ani, pe nume Cristian Sabou, cetățean român, cu domiciliul în Dej, care ar fi comis fapta la finalul anului 2013, în localitatea britanică Bosham.

Pe parcursul percheziției domiciliare de astăzi, a fost pus în aplicare și un mandat european de arestare pe numele tânărului, emis de autoritățile din Marea Britanie, suspectul urmând a fi prezentat magistraților Curții de Apel Cluj, în vederea confirmării mandatului.

Citește și …
VIDEO – Autorul crimei din Anglia, în fața judecătorului. Cum a pledat, cine l-a dat pe mâna autorităților

Citește și …
Cristian Sabou, clujeanul care a ucis-o pe Valerie Graves, ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ!

La activitățile de astăzi au participat și 4 polițiști din Anglia, documentarea activității infracționale a celui în cauză fiind realizată, în cursul acestui an, de către polițiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R., din cadrul I.P.J. Cluj, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și I.P.J. Sălaj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și în colaborare cu Ambasada Marii Britanii la București – National Crime Agency.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata