Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Un tânăr din Cluj a povestit ce a urmat după ce a fost depistat cu coronavirus

0

Un tânăr din Cluj a povestit, la DIGI24, ce a urmat după ce a fost depistat cu coronavirus. Andrei Balint, un tânăr din Cluj, este unul dintre cei peste 17.000 de români confirmați cu noul coronavirus. S-a vindecat după ce a stat 28 de zile în spital, dintre care 26 de zile pe supliment de oxigen și 5 zile la terapie intensivă.

Tânărul se află acum acasă, în perioada de recuperare, și se simte bine, după ce aproape o lună a suferit de infectarea cu coronavirus.

„Un moment foarte greu a fost când mi s-a spus că o să fiu transferat la terapie intensivă, dar medicii mi-au explicat foarte bine ce au de făcut și de ce trebuie făcut acest pas. Pentru tratamentul afecțiunii era nevoie de a treia etapă de tratament, cu o substanță care putea fi administrată doar la terapie intensivă, plus că eram monitorizat mai bine”, a spus Andrei Balint, la Digi24.

„Scopul infograficului a fost ca oamenii să conștientizeze că nu contează vârsta și faptul că este sănătos, covid poate fi foarte parșiv. Al doilea scop a fost, în contextul zilei de 15 mai, să trag un semnal de alarmă că lumea nu trebuie să se relaxeze. Foarte mulți au considerat că ziua de 15 mai e un fel de revelion. Sper ca lumea să înțeleagă că nu e de joacă”, a spus el.

Experiența lui Andrei Balint cu noul coronavirus

– 28 de zile de spitalizare
– 26 de zile pe supliment de oxigen
– 10 teste COVID-19
– 5 zile la Terapie intensivă
– 3 radiografii
– 3 CT-uri.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata