Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Un tânăr IT-ist s-a aruncat de la etajul unui bloc de pe strada Septimiu Albini, din cartierul Gheorgheni

0

Un tânăr de 31 de ani s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc de pe strada Septimiu Albini, din cartierul clujean Gheorgheni, vineri seara. Bărbatul este de loc din București, dar locuia cu chirie în Cluj-Napoca și lucra la o firmă de IT. Medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat pe tânăr și l-au transportat în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe. Mai jos, galerie foto/video. 

Cei care l-au găsit pe tânăr prăbușit în fața blocului de pe strada Septimiu Albini au fost câțiva trecători. Ei au dat alarma la 112 în jurul orei 18:30.

Imediat au ajuns la fața locului două echipaje de ambulanță și pompierii. Ulterior, când salvatorii și-au dat seama că e vorba de o tentativă de sinucidere, au fost chemați polițiștii și criminaliștii.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul nu a lăsat un bilet de adio prin care să-și justifice fapta. Ușa a fost închisă pe interior, astfel că polițiștii au avut nevoie de sprijinul pompierilor pentru a avea acces în apartament.

Un alt tânăr, de 35 de ani, s-a aruncat de la etajul 6 al unui imobil din cartierul Mănăștur, marți după-masă. Din păcate, în cazul lui medicii nu au mai putut face nimic.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata