Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Unul dintre bătăușii din Piața Mărăști s-a predat la Poliție, după ce s-a recunoscut în imagini. Clujeanul agresat e tot în comă

0

agresorUnul dintre cei trei tineri care l-au bătut cu bestialitate pe un clujean, lângă Piața Mărăști, în urmă cu o săptămână, s-a predat la Poliție joi seara. Acesta s-a recunoscut în imaginile difuzate de presă și și-a dat seama că este vorba de o durată scurtă de timp până va fi capturat.

Tânărul a încercat să le spună anchetatorilor că a acționat singur, deși în imagini mai apare o fată și un băiat. Agresorul spune că totul a pornit de la o altercație verbală și l-a împins pe clujeanul de 53 de ani. Medicii spun că victima are șanse minime de supraviețuire. Bătăușul care s-a predat este din Oradea și studiază la Cluj.

“În fapt, la data de 27 octombrie 2016, în jurul orei 18:30, pe strada 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca, între trei tineri și un bărbat, de 53 de ani, din Cluj-Napoca, a avut loc o altercație. În urma acesteia, bărbatul a ajuns în stare gravă la spital.
În contextul cercetărilor desfășurate de polițiști pentru identificarea persoanelor, au fost mediatizate imagini care îi surprind pe tinerii implicați.

Astfel, la data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 21:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj s-a prezentat un tânăr, de 23 de ani, din Oradea, care s-a recunoscut în imaginile difuzate”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

În urma audierii acestuia și a altor probe administrate, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, faptă prevăzută art. 194, alin. 1, lit. e din Codul penal.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea participației exacte a fiecăreia la comiterea faptei.

Tânărul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Citește și …
VIDEO – Medicii, diagnostic complet al clujeanului bătut lângă Piața Mărăști. Capul îi este zdrobit, stare critică. Agresorii, liberi!

Citește și …
Incident șocant în Cluj-Napoca! Concluzia medicilor i-a pus în alertă maximă pe polițiști

Citește și …
VIDEO – SHARE! Poliția ne cere ajutorul în identificarea a trei tineri care au băgat în comă un clujean, lângă Piața Mărăști

Cel din aceste imagini a fost reținut.

În aceste imagini se poate vedea că alături de el au acționat încă doi tineri.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata