Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Victor Ponta şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale de ziua lui! Peste 50.000 de oameni au asistat la anunţ

0

Victor Ponta si-a lansat candidatura la alegerile prezidentialePremierul, Victor Ponta, şi-a anunţat sîmbătă, 20 septembrie, candidatura la alegerile prezidenţiale. Ponta a ales să facă anunţul oficial chiar de ziua lui. Liderii PSD din teritoriu i-au facut un cadou: s-au mobilizat exemplar, au adunat peste 50.000 de susţinători şi i-au dus pe Arena Naţională.

„Vă rog să vă gândiţi toţi românii la acest lucru – putem împreună să facem o schimbare a ţării noastre. Vedeţi că iese soarele şi pe strada noastră. Vedeţi că iese soarele şi în ţara noastră. Mai avem foarte puţin, mai avem 55 de zile şi încă o bătălie de câştigat şi vă chem pe toţi să pornim pe drumul schimbării, vă chem pe toţi să fim împreună pe drumul spre marea unire a tuturor românilor.  Vreau să fiu preşedintele fiecărui român şi vreau să împlinim împreună marea unire. Trebuie să facem o schimbare a României”, a spus Victor Ponta, pe Arena Naţională, în faţa zecilor de mii de susţinători.

La festivităţi şi-au făcut apariţia toţi liderii importanţi ai social-democraţilor, premierul fiind însoţit de Liviu Dragnea şi de Gabriel Oprea.

Radu Mazăre a fost însă cel care a produs cea mai puternică impresie, primarul Constanţei purtând din nou un tricou cu Che Guevara şi fiind însoţit de mica “armată” de fotomodele în uniformă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata