Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Votează pentru România! Un tânăr afacerist din Cluj-Napoca, mesaj din suflet pentru alegătorii din toate clasele sociale

0

Daniel Tămas - votez IohannisDaniel Tămaș, un tânar din Cluj-Napoca a înregistrat video un mesaj și mai apoi l-a postat pe youtube. Tânărul afacerist, care are o firmă de IT, povestește oamenilor cât de greu i-a fost până acum, cu actuala guvernare.

Daniel Tămaș își dorește o alt fel de țară, un alt fel de președinte. O țară unde lucrurile să fie bine făcute, o țară de basm am putea spune. Daniel își pune speranța în Klaus Iohannis.

Daniel Tămaș spune că nu îl dorește la conducerea țării pe Victor Ponta, pe care îl cataloghează drept comunist și plagiator.

„Vreau o Românie în care eu mă pot dezvolta. Acum câteva luni eram buni la Ice Bucket Challenge. Ăsta-i Ice Bucket Challenge-ul meu. Nu vă lăsaţi intoxicaţi. Banii pentru pensii vin tot de la noi”, a spus Daniel Tămaş în filmarea pe care a publicat-o pe youtube.

Tânărul dorește să atragă atenția că nu este membru al unui partid politic și nu este nici plătit pentru a face campanie electorală cuiva.

„Nu sunt vedetă şi nu sunt politician. Sunt om de afaceri. Lucrez în sectorul IT din Cluj şi am realizat o afacere la nivel mondial. Prin asta mi-am plătit nişte taxe. Vreau să fiu lăsat în pace să mă dezvolt într-o Românie care mă încurajează pe mine şi pe toţi care vor chestia asta”, a încheiat tânărul.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata