Take a fresh look at your lifestyle.

Vin refugiații! România îi așteaptă cu corturi la graniță

0

refugiati-cortȚara noastră așteaptă refugiații, iar pentru asta autoritățile se pregătesc temeinic. Au instalat deja primele 20 de corturi uriașe, în județul Timis, la granița cu Serbia. Despre situația corturilor din localitatea timișeană Lunga, autoritățile spun că este un exercițiu. Asta în timp ce pe piață există informații că România va fi invadată de zeci de mii de imigranți.

Deşi preşedintele Klaus Iohannis a declarat că ţara noastră nu poate accepta mai mult de 1785 imigraţi, există informaţii care spun că în România ar putea ajunge zeci de mii de oameni care fug din calea războiului.

Prefectul de Timiș, Eugen Dogariu, a confirmat, duminică, pentru Agerpres, că în zona localității timișene Lunga are loc un exercițiu de verificare a capacității operaționale de răspuns al autorităților române la situația înregistrată în statele din vecinătate, în contexul crizei imigranților.

„Este un exercițiu pe care-l desfășoară Ministerul Afacerilor Interne pentru testarea acestei capacități”, a afirmat prefectul Eugen Dogariu.

foto: pressalert.ro

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata