Take a fresh look at your lifestyle.

Vino la REVOLUTION Cluj și distrează-te! Te așteaptă premii și surprize dacă ajuți copilași defavorizați

0

revolution-cluj-clubClubul clujean Revolution a pornit o nouă campanie de strângere de fonduri pentru copiii defavorizați din satele clujene, dar și pentru cei care cresc în orfelinate. Vineri seara, începând cu ora 23.00, poți să ajuți dacă donezi cel puțin taxa de intrare pe care tu o stabilești.

Petrecerea din data de 6 februarie este organizată de Revolution alături de Captain Bean, care tocmai a împlinit un an de viață pe piața din Cluj. Doar la petrecerea din 6 februarie poți ajuta copiii cu probleme.

Organizatorii promit un spectacol de zile mari, cu tombole, premii și surprize. Distracția va fi la ea acasă, mai spun aceștia.

„Într-o zi de vineri specială, Revolution Club, împreună cu colegii și prietenii de la Captain Bean(cărora le vom spune un călduros La Mulți Ani și La multe cafele 🙂 cu ocazia împlinirii vârstei de un anișor :D), organizăm un nou party în scopuri caritabile. Vor fi multe surprize, licitații, tombole cu premii etc. Fondurile strânse vor merge, din nou, la copiii cu necesități deosebite, dar și la cei instituționalizați. Vă așteptăm în număr cât mai mare!”,  au prezicat reprezentaníi clubului.

Informații și rezervări puteți obține la numărul de telefon 0737 018 916.

Club Revolution este situat în Cluj-Napoca pe strada Regele Ferdinand, în clădirea Central, la etajul 1.

În 2014 au avut succes și au făcut sute de copilași fericiți. Află povestea!

GALERIE FOTO – ”Buni ca Moș Crăciun”, un real SUCCES! Sute de copii săraci, din județul Cluj, au primit cadouri. Pentru asta, clubul Revolution Cluj dă mare petrecere la care ești invitat și TU!

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata