Take a fresh look at your lifestyle.

Vom avea parte de zăpadă în luna februarie? Prognoza meteo actualizată

0

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo actualizată pentru următoarele patru săptămâni.

Prognoza meteo pentru săptămâna 16.01.2023 – 23.01.2023 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice. 

Cu excepția regiunilor estice și sud-estice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale, regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în zona Carpaților Meridionali. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 23.01.2023 – 30.01.2023 

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. 

HURDUBAI1

Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 30.01.2023 – 06.02.2023 

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. 

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 06.02.2023 – 13.02.2023 

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. 

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. 

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata