Take a fresh look at your lifestyle.

Vremea la Cluj-Napoca în săptămâna 11-17 iulie

0

meteoMeteorologii au dat publicității estimările de temperaturi pentru săptămâna 11-17 iulie. Specialiștii meteo spun că în această săptămâna, în Cluj-Napoca, vom avea parte de temperaturi sufocante, dar și de furtuni.

Mai jos puteți citi cum va fi vremea în fiecare zi a săptămânânii.

Luni, 11 iulie, în Cluj-Napoca va fi soare, puţin noros, iar temperatura va urca până la valoarea de 29°C. Noaptea, în Cluj-Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 14°C, iar temperatura resimţită va fi de aproximativ 14°C.

Marţi, 12 iulie, în Cluj-Napoca va fi soare, iar temperatura va urca până la valoarea de 32°C. Noaptea, în Cluj-Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 16°C, iar temperatura resimţită va fi de aproximativ 16°C.

Miercuri, 13 iulie, în Cluj-Napoca va fi furtună cu descărcări electrice, iar temperatura va urca până la valoarea de 33°C. Noaptea, în Cluj-Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 18°C, iar temperatura resimţită va fi de aproximativ 18°C.

Joi, 14 iulie, în Cluj-Napoca va fi furtună cu descărcări electrice, iar temperatura va urca până la valoarea de 29°C. Noaptea, în Cluj-Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 16°C, iar temperatura resimţită va fi de aproximativ 16°C.

Vineri, 15 iulie, în Cluj-Napoca va fi cer mai mult noros, iar temperatura va urca până la valoarea de 24°C. Noaptea, în Cluj-Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 14°C, iar temperatura resimţită va fi de aproximativ 14°C.

Sâmbătă, 16 iulie, în Cluj – Napoca va fi soare, puţin noros, iar temperatura va urca până la valoarea de 21°C. Noaptea, în Cluj-Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 12°C, iar temperatura resimţită va fi de aproximativ 12°C.

Duminică, 17 iulie, în Cluj-Napoca va fi soare, puţin noros, iar temperatura va urca până la valoarea de 21°C. Noaptea, în Cluj-Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 12°C, iar temperatura resimţită va fi de aproximativ 12°C.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata