Take a fresh look at your lifestyle.

Vremea pe 7 zile în Cluj-Napoca

0

Administrația Națională de Meteorologie a făcut prognoza meteo pentru următoarele șapte zile. Specialiștii meteo spun că în mare parte a zilelor din următoarea săptămână vremea va fi bună, dar cerul va fi acoperit parțial cu nori în unele zile. Temperaturile par să revină la valorile normale pentru această perioadă.

Astăzi, 3 iunie, temperatura va urca până la 21 de grade Celsius în Cluj-Napoca. Spre după-masă sunt șanse de ploaie ușoară și vânt. Pe timp de noapte minima ajunge la 13 grade Celsius. La fel, sunt șanse de ploaie ușoară.

Marţi, 04 iunie, în Cluj – Napoca va fi vreme frumoasă, iar temperatura va urca până la valoarea de 23°C. Noaptea, în Cluj – Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 13°C, iar temperatura resimţită va fi de aproximativ 12°C. Șansele de ploaie sunt de 20%.

Miercuri, 05 iunie, în Cluj – Napoca va fi soare, şanse de ploaie, iar temperatura va urca până la valoarea de 22°C. Noaptea, în Cluj – Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 12°C, iar temperatura resimţită va fi de aproximativ 10°C. Șansele de ploaie se păstrează și pentru timpul nopții.

Joi, 06 iunie, în Cluj – Napoca va fi soare, puţin noros, cu puține șanse de ploaie, iar temperatura va urca până la valoarea de 24°C. Noaptea, în Cluj – Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 15°C, iar temperatura resimţită va fi de aproximativ 14°C.

Vineri, 07 iunie, în Cluj – Napoca va fi soare, puţin noros, puțin vânt, iar temperatura va urca până la valoarea de 25°C. Noaptea, în Cluj – Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 15°C, iar temperatura resimţită va fi de aproximativ 14°C.

Sâmbătă, 08 iunie, în Cluj – Napoca va fi soare, puţin noros, iar temperatura va urca până la valoarea de 26°C. Noaptea, în Cluj – Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 16°C, iar temperatura resimţită va fi de aproximativ 14°C.

Duminică, 09 iunie, în Cluj – Napoca va fi soare, şanse reduse de ploaie, iar temperatura va urca până la valoarea de 27°C. Noaptea, în Cluj – Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 17°C, iar temperatura resimţită va fi de aproximativ 15°C.

Luni, 10 iunie, în Cluj – Napoca va fi soare, iar temperatura va urca până la valoarea de 27°C. Noaptea, în Cluj – Napoca, temperatura va scădea până la valoarea de 16°C, iar temperatura resimţită va fi de aproximativ 14°C.

Temperaturile de mai sus reprezintă estimări ale meteorologilor.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata