Take a fresh look at your lifestyle.

Wizz Air anunță tarife speciale pentru pasagerii Blue Air: „Vești proaste de la Blue?”

0

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat astăzi, printr-un comunicat, că pasagerii Blue Air, afectaţi de anularea zborurilor spre și dinspre România, beneficiază de tarife speciale.

„Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, anunță tarife speciale pentru clienții Blue Air.”, transmite compania. 

„Pasagerii afectați pot rezerva acum bilete pe zboruri Wizz Air cu tarife începând de la 49.99 EUR folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările pot fi efectuate prin intermediul paginii Wizz Air pentru tarife speciale.”, se mai arată în comunicat.

Potrivit promovării de pe site-ul companiei, preţurile sunt valabile pe anumite rute, cu număr limitat de locuri. Pasagerii pot beneficia de reduceri la Wizz Air folosind primele 6 caractere a codului de rezervare pentru zborurile anulate de Blue Air.

Ieri, compania aeriană Blue Air a anunțat că toate zborurile sunt suspendate până pe 12 septembrie. 

În urma anunțului, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că Guvernul va aloca suma de 5 milioane de lei către TAROM, pentru a trimite aeronave care să-i aducă acasă pe românii afectaţi de decizia companiei Blue Air de a suspenda zborurile. 

Citește și … VIDEO – Tensiuni în aeroporturi din cauza Blue Air. Compania vrea să plătească în rate datoria către stat

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata