Take a fresh look at your lifestyle.

ZiarulClujean.ro caută colegi pentru departamentul de marketing

0

marketingZiarulClujean.ro este cea mai nouă publicație de știri din județul Cluj. Portalul de știri, potrivit cifrelor oficiale, s-a bucurat de un real succes. Zeci de mii de oameni  ne-au primit în casele lor și ne-au citit materialele jurnalistice.

ZiarulClujean.ro a fost lansat în luna septembrie 2014. În acea lună am avut 29.000 de vizitatori unici, fără nicun fel de publicitate. În luna aprilie 2015, 76.000 de unici ne-au vizitat portalul.

Acum a sosit momentul pentru extindere. Cum din publicitate ne scoatem salariile, avem nevoie de un om priceput pe vânzări.

Dacă ai experiență în vânzări, ai mai lucrat sau ești deschis să încerci ceva nou în publicitate, înseamnă că ai ajuns unde trebuie.

Trimite-ne CV-ul tău pe adresa de e-mail ziarulclujean[at]gmail.com, iar noi te vom contacta indiferent dacă ești sau nu candidatul potrivit pentru ce avem nevoie.

Cerințele sunt simple, dar de bază! O limbă de circulație internațională, cunoștințe de operare PC, word office, xls, deschis/ă și comunicativ/ă, spontaneitate, atitudine pozitivă.

Câștigurile salariale sunt sub formă de procent din vânzări, peste media pieței, și se discută în timpul unui interviu.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata