Take a fresh look at your lifestyle.

Zilele Carierei în Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

0

rectorat UTCNUniversitatea Tehnică din Cluj-Napoca organizează, în perioada 18 – 22 aprilie 2016, cea de-a patra ediţie a „Zilelor Carierei în UTCN”. Manifestarea se adresează studenţilor şi absolvenţilor Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, precum şi elevilor de liceu care aspiră către o carieră în inginerie.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca este în mod continuu preocupată să ofere studenţilor o formare academică şi profesională de cel mai înalt nivel, adaptată cerinţelor actuale ale pieţei muncii.  În acest context, „Zilele Carierei în UTCN” propune activităţi variate și complexe menite să întărească legătura educaţie – piaţa muncii – carieră.

Organizat în parteneriat cu peste 30 de firme interesate să ofere oportunităţi privind construirea unui viitor profesional sigur pentru tineri, „Zilele Carierei” este unul dintre cele mai importante proiecte organizate de Oficiului de Consiliere şi Orientare în Carieră. Prin intermediul acestuia, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca urmăreşte să faciliteze comunicarea dintre studenţi, absolvenţi şi angajatori, să consolideze informarea şi consilierea tinerilor asupra ofertelor de educaţie şi carieră, asupra posibilităţilor de dezvoltare profesională și a formării abilităţilor necesare pentru obţinerea unui loc de muncă.

În cadrul manifestării, studenţii și absolvenţii vor avea ocazia să participe la o serie de activităţi: tehnici de branding personal,  expoziții tehnice de produse, tehnologii și servicii ale firmelor, simulari de interviuri pentru angajare organizate de specialişti HR din cadrul firmelor partenere, precum și vizite la sediile unor companii importante.

Proiectul este realizat în colaborare cu parteneri de seamă din rândul marilor firme și companii: Arobs, Bosch, Betfair, DeLonghi, EnergoBit, Electrogrup, EBS, Fortech, Guhring, Leoni,  Tenaris Silcotub, Siemens, Ullink, Leaders și multe altele.                Programul complet al evenimentului se regaseste aici http://www.utcluj.ro/media/documents/2016/Zilele_carierei_2016.pdf.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata