Take a fresh look at your lifestyle.

22 de studenți de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, câștigători ai burselor Roberto Rocca Education Program 2015/2016

0

decernarea buselor Roberto Rocca Education Program 20152016În aula clădirii Tenaris University, centrul de training Tenaris Silcotub din Zalău, a avut loc decernarea buselor Roberto Rocca Education Program 2015/2016. Cei 22 de bursieri ai Universității Tehnice din Cluj-Napoca, câștigători ai acestor burse, au fost însoțiți la ceremonia de decernare de către reprezentanți ai conducerii universității și decanii facultăților aparținătoare. La eveniment au participat reprezentanți ai Tenaris Silcotub și ai Universităților Politehnica Bucureşti, “Gheorghe Asachi” din Iaşi și Petrol-Gaze din Ploieşti.

Bursele fac parte din Roberto Rocca Education Program, prin care firmele Tenaris şi grupul Techint susţin, la nivel mondial, studiul ingineriei şi al ştiinţelor aplicate. În acest program sunt incluse 80 de universităţi din 11 ţări, iar în România programul beneficiază de finanţare din partea companiei Tenaris Silcotub și este destinat studenților din inginerie.

Programul Educational Roberto Rocca este menit să ofere sprijin studenţilor din România pasionați pentru a urma o carieră în inginerie.

Selecţia a fost realizată de specialiştii în resurse umane de la Tenaris Silcotub dintre studenţii universităţilor partenere companiei. Cei 40 de bursieri de la universitățile de profil din țară, au fost aleşi pe baza rezultatelor la învățătură, a potenţialului de lider şi a unor aptitudini personale, precum şi pentru creativitatea și capacitatea de a colabora în echipă.

Dincolo de răsplata financiară, tinerii bursieri vor avea ocazia să interacţioneze cu specialiştii Tenaris Silcotub şi să beneficieze de mentoratul acestora prin diverse internship-uri organizate de companie.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata