Take a fresh look at your lifestyle.

APEL HALUCINANT: „Alo, 112? Doi bărbați au fost împușcați în cap la Nicula, în județul Cluj”

0

interzis-politiaUn apel la 112 a pus, sâmbătă seara, autoritățile pe jar. Polițiști, criminaliști, procurori, dar și echipaje de ambulanță au luat drumul localității Nicula din județul Cluj. O persoană a anunțat autoritățile că doi ciobani au fost împușcați mortal, în cap, după o răfuială.

„Alo, 112? Doi bărbați au fost împușcați în cap  la Nicula,  în județul Cluj”, acesta a fost mesajul care a alertat autoritățile. Echipele de salvare, împreună cu cele de cercetare în cazul crimelor, au pornit din Cluj-Napoca și Gherla spre locul indicat în apelul telefonic.

Mare le-a fost surprinderea medicilor, polițiștilor și procurorilor care au ajuns la fața locului, să vadă că nu au cadavre. Apelul la 112 era fals.

Cei doi bărbați la care se făcea referire că au fost împușcați mortal în cap erau doar morți de beți.

Unul dintre ciobani avea asupra lui o armă cu care îl amenința pe colegul lui, tot cioban, căzut într-un șanț, că îl va ucide.

Potrivit polițiștilor care au fost la fața locului, cel căzut în șanț avea 29 de ani și era în stare avansată de ebrietate. În momentul în care a căzut în canalul pentru colectarea apei pluviale s-a lovit la cap și și-a provocat o rană deschisă. Nici celălalt cioban nu era mai treaz. Oamenii legii l-au deposedat de armă, care a fost supusă verificării.

Medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Cluj l-au urcat pe rănit în autospecială și au încercat să-i acorde  îngrijiri de specialitate.

Bărbatul a devenit reclacitrant și medicii au apelat la ajutorul oamenilor legii pentru imobilizare.

Ciobanul a fost internat la psihiatrie în urma ieșirii violente avute.

Celălalt cioban, care amenința cu arma, beat și el, a fost luat de polițiști și dus la secție pentru audieri.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata