Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Bărbat găsit spânzurat în Mănăștur

0

barbat-spanzurat-strada-almasului-1Un bărbat a fost găsit spânzurat, luni dimineața, pe strada Almașului din cartierul clujean Mănăștur. Sinucigașul era agățat cu o frânghie de un copac, în momentul în care a fost văzut de un trecător.

Macabra descoperire a fost făcută de un trecător în jurul orei 08.00. El a dat alarma la 112, iar un echipaj cu medici de la Serviciul Județean de Ambulanță Cluj, unul de poliție și altul de pompieri s-au deplasat la fața locului.

Medicii au constatat decesul bărbatului, astfel că polițiștii i-au chemat pe criminaliști pentru efectuarea Cercetării la fața locului. La locul sinuciderii polițiștii au găsit și un scaun răsturnat.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul găsit decedat are 84 ani și este din Cluj-Napoca. El a lăsat un bilet de adio pentru a-și justifica fapta.

„În jurul orei 07.50, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea unui imobil de pe strada Almașului. Cel în cauză a fost identificat, stabilindu-se că este vorba de un bărbat de 84 de ani, din Cluj-Napoca. Polițiștii efectuează în acest moment cercetarea la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului”, ne-a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Cei care l-au cunoscut pe sinucigaș spun că acesta avea probleme grave de sănătate. Bărbatul a fost ieri la plimbare cu un vecin și părea abătut.

„Avea probleme cu prostata, cu picioarele și mai multe afecțiuni. Ieri am fost la plimbare împreună cu el și mergând pe stradă se tot uita la copaci. Eu am crezut că se uită dacă sunt nuci. La despărțire a zis că merge să își ia o tavă cu mici și a mai zis <<să mănânc bine, apoi oi vedea eu>> și dus a fost. Azi dimineață m-a chemat poliția”, ne spune vecinul sinucigașului.

Președintele Asociației de locatari de pe strada Almașului 12 spune că va tăia corcodușul de care s-a spânzurat clujeanul, considerând că locul este acum blestemat.

Înainte de a se sinucide, clujeanul și-a învelit biletul de adio într-o folie de plastic pentru a nu fi deteriorat de ploaie.

Citește și …
Patru metode simple și surprinzătoare pentru a scăpa de depresie. 800.000 de oameni se sinucid anual

barbat-spanzurat-strada-almasului-2

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata