Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Accident groaznic lângă Iulius Mall! O mașină s-a izbit de un stâlp cu 200 de km/h

0

accident-strada-alexandru-vaida-voievod-cluj-napoca-iulius-mall-gheorgheni-2Un grav accident rutier a avut loc, duminică după-masa, pe strada Alexandru Vaida Voievod din Cluj-Napoca. Un autoturism, care potrivit polițiștilor rula cu 200 de km/h, s-a izbit de un stâlp în apropiere de Iulis Mall. O persoană a fost rănită.

Un martor la accident a relatat pentru ȘtirideCluj.ro că șoferul circula dinspre strada Teodor Mihali cu viteză foarte mare.

”Poliția spunea că a avut peste 200 de km/h. După ce a trecut de Iulius Mall Cluj a făcut ceva manevre și a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a lovit un stâlp și practic s-a îndoit. Bucăți din mașină au zburat la 20 de metri. De asemenea, geamul din spate și câteva scaune pe care le transporta au ajuns zburat prin aer”, a relatat martorul.

accident-strada-alexandru-vaida-voievod-cluj-napoca-iulius-mall-gheorgheni-3

Poliția precizează că accidentul a fost cauzat de șoferul unui Ford, care nu s-a asigurat când a schimbat benzile de mers. Acesta a lovit un alt autoturism și apoi a intrat direct într-un stâlp.

”Conform primelor informații, un conducător auto nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, astfel a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe aceeași direcție, înspre strada Unirii, iar în urma impactului a ajuns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un stâlp”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

În urma impactului, șoferul autoturismului Ford a fost rănit, iar mașina i-a fost distrusă.

accident-strada-alexandru-vaida-voievod-cluj-napoca-iulius-mall-gheorgheni-1
accident-strada-alexandru-vaida-voievod-cluj-napoca-iulius-mall-gheorgheni-4
foto: StirideCluj.ro

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata