ad
ad

Related Articles

One Comment

 1. 1

  un cocalar bastinas auzitor

  Presupun ca daca era un taran din Cluj (ca trei sferturi din populatia orasului) cu manelele date la maximum era mai putin vinovat. Aveti o gandire deformata, turtita, in cel mai bun caz medievala, cand oamenii cu handicap erau subiectul bataii de joc . Presupuneti da capo ca un surd nu poate sa conduca o masina si mai si chemati in fata judecatii „inconstientii” care l-au considerat om. E plin de retardati care manuiesc volanul, adeseori avand neuronul ocupat cu un telefon infinit mai destept decat ei, lucru pe care niciodata nu-l va face un surd. Nu stiu ce spune legislatia noastra (pariez ca nici voi), dar in tarile cu mintile la cap surzii conduc masini.
  In alta ordine de idei, omul a gresit, dar culpa e comuna, girofarul si sirena din posesie nu te fac stapan absolut al ulitei. Adevarat, ceilalti sunt obligati prin lege sa-ti faca loc, dar (nota bene) dreptul sa-i lovesti, daca n-au facut-o, nu e prevazut. Lasati pentru gospodine povestile lacrimogene cu salvatul de vieti, soferul trebuie sa caste ochii si sa care bolnavul si echipajul in siguranta.
  Vreau sa mai intreb daca surditatea-l face cocalar (??) si sa felicit politista ca nu v-a dat apa la moara. Ma bucur sa aud ca incep sa apara si oameni destepti in institutia asta.
  Altminteri e posibil sa aveti perfecta dreptate in ceea ce spuneti in articol, dar modul in care faceti conexiunile este absolut cretin. Vi se cuvine cel putin premiul EVZ si schimbarea numelui in ziarulclujnapocist. Aveti email-ul meu, dar nu va deranjati. Daca aveti lucruri de lamurit, vi-l dau pe al sotiei mele care-i dascal la o scoala de surzi. Sarbatori fericite!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© ZiarulClujean.ro - Toate drepturile rezervate.

ziarulclujean.ro Web analytics