Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Andrei Prunean, patronul CocMotors, în stare critică după un accident de motocicletă. Un șofer i-a întors în față cu mașina

0

andrei-prunean-accident-de-motocicletaAndrei Prunean, patronul magazinului și service-ului de motociclete CocMotors, se zbate între viață și moarte, după ce a fost implicat într-un grav accident de motocicletă. Bikerul circula, duminică, pe direcția Cluj-Napoca – Turda, iar la ieșire din Feleacu spre Vâlcele un șofer i-a întors mașina în față, pe linie dublă continuă. Andrei nu a putut evita impactul.

Andrei Prunean este un pasionat al sportului pe două roți. Tocmai din această cauză el și-a deschis propria afacere cu motociclete, una de succes în Cluj-Napoca.

„Accidentul a avut loc duminică, 19 iunie 2016, în jurul orei 14.40. Un autoturism care circula pe direcția Cluj-Napoca – Turda, condus de un bărbat de 26 de ani, din Cluj-Napoca, a efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară peste linia dublă continuă, moment în care motociclistul, în vârstă de 30 de ani, a intrat cu motocicleta în coliziune cu partea laterală a autoturismului”, ne-a declarat Daniel Graur, comisar șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Adela Golea, șef UPU, spune că starea tânărului este critică, dar stabilă. Andrei a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe cu un politraumatism și a fost operat în cursul zilei de luni. Andrei se află acum internat la Secția de neurochirurgie, în Terapie intensivă.

Șoferul vinovat de producerea accidentului este cercetat în stare de libertate.

Andrei Prunean este fiul lui Simion Prunean, unul dintre asociații Grand Hotel Italia.

andrei-prunean-accident-de-motocicleta-1 andrei-prunean-accident-de-motocicleta-2

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata