Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Cristian Cocan este șoferul din Turda care a provocat un accident pe Calea Florești, iar mai apoi s-a spânzurat. Avea probleme cu DROGURILE!

0

cristian-cocanCristian Cocan este tânărul de 30 de ani, din Turda, care duminică seara a provocat un accident rutier pe Calea Florești din Cluj-Napoca și ulterior s-a spânzurat pe strada Porțile de Fier. Tânărul a fugit de la locul accidentului, iar o oră mai târziu a fost găsit fără viață, atârnând de un copac. Fratele sinucigașului, R. Cocan, este agent la un Post de Poliție de lângă Turda.

Cristian Cocan a pătruns duminică seara cu mașina pe contrasens, la ora 23.30, și a lovit două autoturisme care circulau regulamentar. În urma impactului, patru persoane au fost rănite ușor, dintre care doi minori.

Imediat după accident, Cocan a părăsit locul faptei și a fugit pe strada Porțile de Fier, din cartierul Mănăștur, unde s-a spânzurat de un copac. Acolo a fost găsit fără viață de polițiștii alertați de un trecător.

tanar-spanzurat-strada-portile-de-fier-cluj-napoca-dupa-ce-a-produs-un-accident-rutier-pe-calea-floresti (1)

Sinucigașul a fost cercetat prima dată pentru trafic de droguri în 2009.

Cocan a fost arestat în 2011 pentru trafic de droguri de mare risc și condamnat de judecătorii de la Curtea de Apel Cluj la 4 ani de închisoare. El a încercat atunci să-i înduplece pe magistrați să-l lase liber pe motiv că vrea să studieze la Facultatea de Drept. A negat vehement că ar fi făcut trafic cu droguri și a menționat că substanțele erau pentru consum propriu.

Cristian Cocan a fost eliberat acum un an și jumătate, iar apropiații spun că mai consuma substanțe interzise.

Citește cum s-a petrecut totul …
Un tânăr s-a SPÂNZURAT de un copac pe strada Porțile de Fier, după ce a produs un accident pe Calea Florești și a fugit de la locul faptei

cristian-cocan-1

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata