Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO/VIDEO – Accident grav la Păniceni! Impact între un autoturism, un microbuz și un autocar, 4 persoane rănite

0

accidentPatru persoane au ajuns la spital, sâmbătă seara, 17 septembrie, după ce au fost implicate într-un teribil accident petrecut pe DN1 E 60, pe raza localității Păniceni, în județul Cluj. O șoferiță din Sălaj a provocat totul, încercând să depășească un autocar. Mai jos, galerie foto/video. 

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 19.00, la ieșire din Păniceni spre Huedin. Șoferița din județul Sălaj conducea haotic, pe direcția Huedin – Cluj-Napoca, spun martorii, moment în care a vrut să depășească un autobuz care circula pe aceeași direcție, dar a intrat într-un microbuz, care circula regulamentar din sens opus, și ulterior a lovit autocarul pe care voia să îl depășească.

Impactul a fost atât de violent încât mașina din Sălaj a zburat pe marginea drumului, iar o roată a microbuzului s-a desprins din osie și a rămas pe carosabil.

În microbuzul din județul Iași se aflau trei tineri, care mergeau la muncă în Germania. Toți trei au fost duși la spital, la fel și șoferița vinovată de producerea accidentului. Din autocar nu a fost rănit nimeni.

„Conform primelor informații, o conducătoare auto care circula pe direcția Oradea înspre Cluj-Napoca, pe raza localității Păniceni, ar fi efectuat o manevră de depășire fără să se asigure corespunzător. Astfel a intrat în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus, acroșând lateral autobuzul pe care intenționa să-l depășească”, ne-a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata