Take a fresh look at your lifestyle.

Imaginile zilei: Șofer botoșănean, rupt de beat în Cluj-Napoca. Cu mașina pe jante a „parcat” în tufă și s-a pus la somn

5

Sofer din Botosani rupt de beat in Cluj-Napoca, pe strada Edgard Quinet (7)Imagini incredibile a reușit să surprindă un cititor ZiarulClujean.ro, sâmbătă dimineața, pe strada Edgard Quinet din cartierul clujean Mănăștur. Un șofer rupt de beat a ajuns cu autoturismul său într-o tufă de pe marginea drumului, dar și cu anvelopele distruse și mașina pe jante.

Fotografiile au fost realizate în jurul orei 07.20. Cel care a fost martor la scenă a oprit pentru a vedea dacă șoferul are nevoie de îngrijiri medicale, neștiind ce s-a întâmplat. Când a deschis portiera autoturismului parcat în boscheți l-a lovit în față duhoarea de alcool.

„Am oprit să văd dacă e rănit sau are nevoie de ceva. Am deschis portiera, s-a trezit. L-am întrebat cum a ajuns până aici (n.r. locul accidentului), iar el mi-a spus că pe scări. I-am zis că-i chem un taxi să-l ducă acasă și m-a întrebat unde este acasă. Era mut de beat, nu putea articula cuvintele”, ne-a spus cititorul nostru.

Sofer din Botosani rupt de beat in Cluj-Napoca, pe strada Edgard Quinet (3)

Greșeala celui care a realizat fotografiile a fost că nu a anunțat Poliția, imediat după constatarea faptei.

Abia după ce au ajuns imaginile la redacția noastră, la aproximativ trei ore de la incident, oamenii legii au aflat de faptă și s-au dus la fața locului. Dar pe șoferul beat ia-l de unde nu-i.

„În jurul orei 10.30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Edgard Quinet un autoturism cu anvelopele sparte, ieșit aproape în totalitate înafara părții carosabile, ar fi fost abandonat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, nefiind găsit la fața locului conducătorul auto”, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Sofer din Botosani rupt de beat in Cluj-Napoca, pe strada Edgard Quinet (2)

Oamenii legii spun că este extrem de greu să dovedești că o anumită persoană a fost la volan, chiar dacă există fotografii cu acea persoană. Un polițist trebuie să constate fapta pentru a întruni elementele care stau la baza unei infracțiuni.

Totodată polițiștii vă recomandă să anunțați organele abilitate imediat, dacă vedeți o faptă similară. Un șofer precum cel din Botoșani poate provoca un grav accident într-o dată viitoare.

Citește și
5 Comentarii
 1. Jhony Bravo spune

  moldoveni imputiti. vinituri in cluj – muritori de foame in casele lor din chirpici vin in cluj jegosii sa faca din astea. puscaria

  1. muie lui Jhony Bravo spune

   O s**i la moldoveni,imputitule!

   1. muie lui Jhony Bravo spune

    Daca ,comentariul meu va fi „moderat” si nu publicat,macar sa fie șters si cel al domnului Jhonycă „suge” Bravo ,care jicnește la grămadă!!

    1. Jhony Bravo spune

     mereti ma dracului la voi in moldova. fomistilor, violatorilor – unii dintre voi si alcoolistilor. acceptati-va soarta de scursuri ale societatii din romania

     1. mata spune

      sa-ti luam familia in …. fraiere…violator ii taicatu ce si-a dat drumu in mata aia alcoolista

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata