Take a fresh look at your lifestyle.

Locatarii a patru blocuri din Cluj-Napoca nu mai pot ajunge cu mașinile în parcările subterane

0

stopCa la noi, la nimeni. Sute de oameni nu mai pot intra cu mașinile în parcările subterane ale blocurilor în care locuiesc. Situația este întâlnită pe strada Ștefan Meteș la numărul 14, fosta Câmpului 227. Clujenii, mulți dintre ei cu copii mici, nu mai au acces la parcări pentru că s-au montat stâlpișori.

Clujenii din cartierul Mănăștur au ajuns la disperare de când, fără explicații sau atenționări, le-a fost blocată intrarea la blocuri prin stâlpișori.

„Ne-au pus stâlpișori și nu putem intra cu autoturismele la blocurile de pe strada Ștefan Meteș nr 14, fosta Câmpului 227. Suntem 4 blocuri cu parcări subterane și nu mai putem ajunge cu mașina la blocuri, vă rugăm faceți ceva. Suntem familii cu copii mici și sunt o grămadă de motive. Nu e posibil așa ceva, 4 blocuri să nu aibe acces la drum – aproximativ 55 de familii”, a spus un locatar revoltat.

Odată cu montarea acelor stâlpișori, apăruți peste noapte, nu s-a gândit nimeni că oamenii au plătit în plus pentru acele locuri de parcare, la care nu mai pot ajunge, iar acum își parchează autoturismele pe unde apucă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata