Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – UNTOLD Festival: Federația SHARE Cluj-Napoca nu plătește facturile furnizorilor de publicitate. DOVADA că sunt și MINCINOȘI!

4
untold-festival-teapa
foto: blacksheepsound.ro

Untold Festival nu își plătește facturile emise de ZiarulClujean.ro pentru servicii de publicitate. Asta se întâmplă cel puțin cu publicația ZiarulClujean.ro. Până în prezent au fost emise trei facturi către Federația SHARE Cluj-Napoca, cea care a organizat Untold Festival și cu care avem încheiat un contract de publicitate.

Contractul încheiat între ZiarulClujean.ro și Federația SHARE Cluj-Napoca nu  este respectat de organizatorii UNTOLD.  Federația SHARE Cluj-Napoca nu respectă clauza privind plățile pentru publicitate. În clauză se precizează că plățile  se fac până în data de 30 a fiecărei luni  în care au fost prestate serviciile.

Din 1 iunie, de la încheierea contractului, Federația SHARE Cluj-Napoca nu a virat un  leu către ZiarulClujean.ro.

În momentul în care au fost întrebați de plata facturilor restante, reprezentanții Federației Share  au precizat că plățile s-au efectuat. Și nimic…. Când li s-a solicitat o copie după ordinul de plată nu au trimis dovada. Nici la telefon nu au fost de găsit. Au precizat într-un e-mail că plata s-a efectuat, dar nimic.

plati-untold-festival

 

ZiarulClujean.ro a publicat nu mai puțin de 43 de materiale informative care făceau referire directă la UNTOLD Festival. Pe lângă aceste materiale, UNTOLD Festival a mai fost promovat pe site-ul ZiarulClujean.ro prin două bannere.

P.S. – Înțelegem că aveți multe pe cap, dar nici noi nu trăim cu aer. Și nu ne-ar fi deranjat dacă spuneați adevărul.

UPDATE – 23.00

După publicarea articolului, Adrian Chereji, directorul de marketing  UNTOLD Festival, a revenit cu un e-mail în care spune că nu înțelege cum de nu s-au înregistrat plățile, dar dă asigurări că toate publicațiile cu care au colaborat vor fi plătite pentru promovarea UNTOLD Festival.

ZiarulClujean.ro este un site de știri dedicat clujenilor, dar cu priză foarte bună și în județele învecinate.  ZiarulClujean.ro, potrivit cifrelor oficiale generate de Google Analitycs,  are o medie lunară de aproximativ 70.000 de vizitatori unici. Asta înseamnă că site-ul este accesat de  pe tot atâtea calculatoare. Acești unici ne vizitează în medie de peste 90.000 de ori/ lună și fac peste 200.000 de afișări pe lună. Durata medie a unei vizite este de 1 minut și 50 de secunde.

Citește și
4 Comentarii
 1. szatyi spune

  🙂 hhhmmm si ziarul clujean se plange clujenilor…..in loc sa ieie alte masuri:)))))))))))

  1. Ziarul Clujean spune

   Nu ne plângem clujenilor, le arătăm „seriozitatea” celor care au pretenția de imagine impecabilă.

 2. Florin spune

  Despre ce suma este vorba? Ar ajuta sa intelegem cat de mare este aceasta escrocherie facuta de UNTOLD,

  1. Ziarul Clujean spune

   Aproximativ 400.000 de euro au avut datorie doar către municipalitate. Către furnizori tot cam atât.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata