Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Accident pe un drum din Cluj, patru persoane rănite. Cine a fost de vină

0 6

Patru persoane au fost rănite și transportate la spital, sâmbătă seara, după ce au fost implicate într-un accident rutier petrecut în localitatea Coplean. Coliziunea s-a produs între două autovehicule.

În accident au fost implicate un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, în care se afla o familie din Botoșani, ce se îndrepta spre Franța, și un autoturism marca Seat înmatriculat în Sălaj.

Evenimentul rutier s-a produs din cauza șoferului din Seat, care ar fi intrat în depășirea unui TIR, însă, ajuns pe contrasens, a intrat în coliziune frontală cu un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, în care se aflau patru persoane, scrie Someșeanul.ro.

În urma impactului violent, doi tineri din Seat precum și două persoane din microbuz, tată și fiică, au fost preluați de echipajele medicale și transportați la Spitalul Municipal Dej.

Un tânăr care se afla în trafic chiar înainte de producerea accidentului a sărit imediat în ajutorul victimelor și, cu ajutorul trusei medicale din autoturismul său, a reușit să acorde îngrijiri medicale până la sosirea echipajelor de ambulanță.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata