Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – VIDEO – Dumnezeu nu doarme! Tânăr lovit de ambulanță după ce a furat cutia milei dintr-o biserică de pe Eroilor

0

Dovada că Dumnezeu nu doarme, vorba populară, vine din Cluj-Napoca. Un tânăr de 20 de ani, care tocmai ce furase cutia milei dintr-o biserică de pe Bulevardul Eroilor, a fost lovit de o ambulanță. Tânărul încerca să scape de omul de serviciu care îl urmărea. Hoțul nu s-a asigurat la traversarea străzii, iar o ambulanță l-a accidentat.

Incidentul s-a petrecut miercuri după-masă, chiar în fața lăcașului de cult. Tânărul în vârstă de 20 de ani a intrat în Biserica Ortodoxă de pe Bulevardul Eroilor și a sustras cutia milei, susțin martorii. Surprins în fapt de omul de serviciu din casa Domnului, tânărul a luat-o la fugă cu cutia în brațe. Îngrijitorul bisericii nu s-a lăsat și a început să-l urmărească pe făptaș.

Cu omul de serviciu pe urmele sale și cu dorința de a nu fi prins, tânărul hoț nu s-a asigurat la traversarea străzii și a fost lovit de o ambulanță.

„Ambulanța transporta sânge. Am înțeles că tânărul furase cutia milei dintr-o biserică din zonă și cu intenția de a fugi, având pe urmele sale și omul de serviciu, nu s-a asigurat la traversarea străzii și a fost acroșat de ambulanța noastră. Băiatul în cauză a suferit o contuzie, atât. A fost dus la UPU pentru investigații suplimentare, dar nu e nimic grav”, declară pentru publicația noastră Horia Simu, director al Serviciului Județean de Ambulanță Cluj.

Medicii din UPU spun că tânărul a ajuns la spital pentru investigații.

„Avem în UPU un pacient în vârstă de 20 de ani, accidentat de ambulanță. Acum se află în investigații, dar este stabil și conștient”, spune Cristian Ursu, medic șef în Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca.

UPDATE – 1

Reprezentanții Bisericii Ortodoxe din care a furat tânărul cutia milei nu au depus plângere la Poliție.

foto/video: utilizatori Facebook

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata