Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Incident sângeros în stația Regionala CFR. Un bărbat a fost înjunghiat!

0

Scene de coșmar, luni după-masă, în stația Regionala CFR din centrul orașului Cluj-Napoca. Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă de către un altul. Victima a pierdut mult sânge, astfel că a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe în stare gravă. Cuțitarul a fost identificat și prins de oamenii legii.

Incidentul sângeros a avut loc în jurul orei 16:00. Atunci, din motive necunoscute, un bărbat s-ar fi luat la harță cu un altul. De la vorbe de ocară până la înjunghiere a fost doar un pas și totul s-a petrecut sub privirile călătorilor care așteptau mijloacele de transport în comun. După ce s-a ales cu o tăietură adâncă la picior, victima s-a prăbușit pe trotuar într-o baltă de sânge.

Imediat la fața locului au ajuns polițiștii, ambulanța și criminaliștii care au efectuat cercetarea la fața locului.

Bărbatul înjunghiat a fost transportat de urgență la UPU, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca. Medicii spun că în ciuda leziunilor grave viața nu îi este pusă în pericol bărbatului.

Agresorul a fost capturat de polițiști imediat după atac și a fost dus la audieri. Nu este exclus ca acesta să fie reținut sau chiar arestat până la finalizarea cercetărilor.

Potrivit polițiștilor, victima are 57 de ani și este din Cluj-Napoca, iar agresorul are 59 de ani și este din București.

Cercetările în acest caz continuă.

Citește și …
Ce au decis judecătorii în cazul bucureșteanului care a înjunghiat un clujean în stația Regionala CFR

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata