Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Mortul cu pampers pe cap. Incident șocant la morga Spitalului Huedin, familia decedatei face acuzații extrem de grave

0

Incident șocant și deosebit de grav la morga Spitalului Huedin. Membrii unei familii din comuna Poieni au trecut prin momente de groază când s-au dus la morgă să ridice cadavrul unei rude. Două fiice și un nepot al femeii decedate au suferit un șoc când au intrat în morgă să ridice sicriul. Femeia decedată avea înfășurat în jurul capului un pampers, puternic strâns, iar nasul părea a fi rupt. Familia persoanei decedate susține că un lung șir de nereguli s-a petrecut în Spitalul Huedin de la internarea rudei lor până la ridicarea cadavrului acesteia de la morgă.  Chiar și la ridicarea cadavrului, susțin femeile, un angajat de la morgă era beat.

Fiicele acuză că mama lor a fost ținută nemâncată, nehidratată și în dureri cumplite, în timp ce pe patul de spital zăcea în mizerie. Noaptea în care femeia și-a dat ultima suflare nu a fost deloc ușoară. Asistentele nu au auzit strigătele de durere ale femeii, dar dimineața s-au dus să-i pună perfuzie. Era prea târziu, femeia murise cu mâinile încleștate și cu gura deschisă de la urletele de durere.

În ziua ridicării cadavrului, familia a aflat că ruda lor avea nasul rupt. Într-o filmare cu camera ascunsă, unul dintre angajații de la morgă recunoaște să nasul femeii decedate ar fi putut fi îndoit de la pampersul strâns pe cap prea tare.

Urmăriți declarațiile fiicelor femeii decedate și ulterior, mai jos, ale brancardierului de la morgă.

Citește și …
VIDEO – Anchetă internă la Spitalul Huedin, după incidentul cu cadavrul. Primarul și managerul unității sunt șocați

Citește și …
Șapte angajați ai Spitalului Huedin, sancționați în urma scandalului „mortul cu pampers pe cap”


Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata