Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO/FOTO – Surpriză la Zilele Orașului Turda. Parașutiștii de la Skydive Transilvania au făcut salturi spectaculoase în centrul orașului

0

parasutistiZilele Orașului Turda au debutat astăzi cu un show de excepție. În centrul orașului Turda, oamenii au asistat la saltul a patru parașutiști, care au adus cu ei de la 1500 de metri Drapelul României și cel al orașului Turda. Turdenii au fost încântați de show-ul oferit de oamenii cerului și au aplaudat momentul oferit de tinerii curajoși. De departe, cei mai încântați au fost copiii.

Doru Baciu, Hapciug Vasile, Gabriel Oltean și Sebastian Stană sunt cei patru parașutiști de la Skydive Transilvania care au sărit de la 1500 de metri, aducând cu ei la sol Drapelul României și cel al orașului Turda.

Parașutiștii au executat un salt dificil și asta se explică prin faptul că aterizarea s-a făcut în centrul orașului, printre blocuri și clădiri, dar și prin faptul că doi dintre ei aveau atașate la echipament cele două steaguri.

„S-a putut vedea un salt din aeronava AN 2, de la înălţimea de 1500 m, format din 4 paraşutişti, cu aterizare la punct fix. Paraşutiştii au avut atașate steaguri. Saltul a fost executat în condiţii meteorologice bune. Paraşutiştii și-au propus, și au reușit, să execute o suprapunere de paraşute, formând o formaţie de 2 paraşutişti. Doi dintre paraşutişti au avut ataşat Steagul României şi cel al Municipiului Turda. După aterizarea paraşutiştilor, avionul a efectuat o trecere la joasă înălţime”, au explicat cei de la Skydive Transilvania.

În zona de aterizare a paraşutiştilor au fost mai multe motociclete care au accelerat pentru marcarea momentului de aterizare.

După evenimentele din fața Primăriei Turda, formaţia de motociclişti şi paraşutişti l-au însoțit pe primarul Tudor Ștefănie și pe cei prezenți la evenimente, la Poarta orașului, în fața catedralei ortodoxe.

Aici a fost prezentat un şcenariu de luptă între daci şi romani, pus la dispoziţie de către organizatori.

La sfârşitul luptei, actorii romani au ieșit învingători și i-au înmânat primarului un bulgăre de sare şi cheia oraşului. Bulgărele de sare reprezentând simbolul salinei Turda, cel mai important punct de atracţie turistică şi de promovare a oraşului Turda.

Click pe link-ul de mai jos pentru a vedea imagini din aer.

EXCLUSIV – IMAGINI DIN AER cu aterizarea paraşutiştilor la Zilele Oraşului Turda

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata