Take a fresh look at your lifestyle.

Violatorul din Mărăști voia arest la domiciliu pentru a încerca să se împace cu victima. Magistrații l-au trimis în arestul IPJ Cluj

0

Emil Berki, tânărul de 29 de ani care în noaptea de Revelion a violat o minoră de 16 ani, în scara unui bloc din Mărăști, Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul era eliberat condiționat, după ce fusese condamnat la pușcărie pentru infracțiunea de tâlhărie. Violatorul și-a recunoscut fapta și le-a cerut judecătorilor să fie lăsat în arest la domiciliu sau control judiciar, ultima cerere însemnând în libertate, pentru a avea șansa de a lua legătura cu victima, în speranța că s-ar putea împăca cu aceasta. Agresorul sexual a încercat să-i înduplece pe judecători spunând și că are un minor în întreținere, dar magistrații nu au avut milă.

La data de 3.01.2018, bărbatul în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca care a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale fată de suspect, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și furt calificat, iar ulterior a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți care a dispus arestarea acestuia pe o perioadă de 30 zile.

În aceste 30 de zile, cât violatorul stă după gratii, polițiștii și procurorii trebuie să pregătească acuzarea pentru procesul care urmează să înceapă.

„În fapt, la data de 1 ianuarie 2018, în jurul orei 04:00, cel în cauză ar fi urmărit o tânără, de 16 ani, care se deplasa pe jos, pe raza municipiului Cluj-Napoca, din centrul municipiului până în cartierul Mărăşti. Fata a mers pe jos pentru că nu găsise taximetru. În momentul în care tânăra ar fi intrat în scara blocului în care locuieşte, ar fi intrat şi bărbatul, care ar fi constrâns-o, prin violenţă, să întreţină relaţii sexuale cu acesta, sustrăgându-i şi telefonul mobil”, precizează reprezentanții IPJ Cluj.

Citește și …
Minoră violată în noaptea de Anul Nou, în Mărăști. Bestia cu chip de om a fost capturată astăzi

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata