Take a fresh look at your lifestyle.

FOTO – Accident rutier mortal la Moldovenești. Alte două persoane rănite

0

Polițiștii au fost sesizați, sâmbătă, în jurul orei 14.40, pentru a interveni la un accident de circulație, produs la intersecția DN1 E81 cu DC 82, la km 438+500m, în comuna Moldovenești, în afara localității.

Din primele date, impactul s-a produs între un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din Turda, care circula pe drumul comunal înspre cel național, și un autovehicul condus de un bărbat de 67 de ani, din județul Satu Mare, pe DN1 E81, din direcția Turda spre Aiud.

La pătrunderea de pe drumul comunal în cel național, tânăra nu a acordat prioritate de trecere și s-a produs coliziunea.

În urma impactului, din nefericire, bărbatul de 67 de ani, a decedat.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătoarei auto a avut rezultat negativ.

De asemenea, conducătoarea auto, alături de o femeie din Turda, pasageră în autoturismul condus de bărbat, au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

„Intervenție în urma unui accident rutier produs la ieșire din Turda

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs la ieșirea din municipiul Turda înspre județul Alba.
Apelul de urgență a fost înregistrat în jurul orei 14.50, iar la fața locului echipajele de intervenție au găsit două autoturisme avariate. Într-unul dintre acestea, care era răsturnat în șanțul pentru colectarea apelor pluviale, se afla un bărbat în vârstă de cca 60 de ani fără semnale vitale.
S-a acționat imediat pentru extragerea acestuia și aplicarea manevrelor de resuscitare. Din păcate semnalele vitale ale bărbatului nu au mai revenit, iar echipajul SAJ, sosit la fața locului, a declarat decesul acestuia.
Alte două persoane au fost consultate la fața locului de către echipajele SAJ, iar apoi au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acestea, la prima evaluare, prezentau afecțiuni ușoare”,
se arată într-o informare a ISU. Cluj.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata